Bli vår nya kollega!

Att jobba hos oss innebär att man arbetar i en utvecklande miljö
tillsammans med andra som brinner för sitt arbete.

Organisationen växer 

Organisationen förändrar synen på hur branschen arbetar. Vill du hjälpa oss att bli hjältar inom vårt verksamhetsområde, har erfarenhet från Z och är utbildad inom X eller Y? Se hit! 

Att jobba hos oss innebär att man arbetar i en utvecklande miljö tillsammans med andra som brinner för sitt arbete där man får använda hela spektrat av sin kompetens. 

Vårt team har i nästan XX år samlat på sig unika erfarenheter i en bransch som är i ständig rörelse. Genom att tillsammans utgå från ledord som förtroende, engagemang, tillgänglighet och samarbete har vi tillsammans lyckats vara relevanta i nära XX år. Detta mycket tack vare våra fantastiska medarbetare som förstår vikten av tillgänglighet och kundfokus. Vi älskar att arbeta med dem bästa. Tror du att du har vad som krävs? Låt oss veta.

Arbetsplats & kultur 

Våra vägledande ord startar med: förtroende, engagemang, tillgänglighet, specialister och samarbete. Detta går igenom i allt vi gör, alltifrån hur vi talar med våra kunder, hur vi arbetar till vem vi anställer. Vi vill ha roligt på jobbet och samtidigt göra det vi älskar, och vi ser självklart till att fira varje framgång. 

Kom förbi ett av våra kontor, säg hej och träffa våra medarbetare – vi står för kaffet. 

Förmåner & fördelar

Ansvar & ett snabbt karriärsspår
Att arbeta hos oss innebär att du kan växa och utvecklas snabbare tillsammans med ett stöttande team än på många andra ställen.

Var del av en unik resa 
Förutom att vi jobbar i en dynamisk bransch och bygger ett företag i världsklass tar vi oss också tid till att hela företaget träffas för att utbyta erfarenheter och andra roligheter.


Lediga tjänster

Just nu söker vi:

Junior person till vårt kontor i Malmö

Senior person till vårt kontor i Göteborg

Här finns vi

För närvarande har vi kontor i:
Göteborg, Malmö, Stockholm, Sundsvall, Uppsala & Örebro.

Våra kunder

Sammanlagt har vi ca 5000 kunder.
Vi arbetar med kunder från hela Sverige.

Hittar du inte rätt tjänst?

Vi är alltid intresserade av att anställa bra folk.
Skicka gärna in en spontanansökan via formuläret om du tror att vi kan vara något för dig.