Jaktradio

Radiosystem erbjuder ett brett utbud av jaktradios som passar för olika jaktbehov. Vi erbjuder radios från ICOM och Zodiac. Båda märkena tillverkar radio i högsta kvalité och har glatt jägare under många år.

Innan du köper en jaktradio kan du fundera över funktioner som kan förbättra din jaktupplevelse. Tänk på möjligheten till Bluetooth-anslutning för att koppla radion till hörselskydd, eller om radion är IP klassad för att klara en tuff miljö i skogen. En skogsantenn kan vara väsentlig för bättre mottagning i täta skogar, och möjligheten att växla mellan flera frekvenser är praktiskt om du jagar i olika jaktlag. Hos Radiosystem kan du diskutera dina specifika behov för att hitta den komradio för jakt som passar just dig bäst.

Marinradio

Vårt sortiment av robusta och användarvänliga marinradioenheter är designade för att klara tuffa marina miljöer, med vattentäta modeller som uppfyller minst IP67-standarden. Oavsett om du behöver enkel kommunikation för fritidsbruk eller avancerade system med DSC och GMDSS för professionell användning, har vi lösningar som säkerställer optimal säkerhet och effektivitet.

Kontakta oss

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan stödja ditt nästa projekt!

    Genom att klicka på "Skicka förfrågan" godkänner du att Radiosystem Bertil Åhs sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.