Varför behöver företaget en telefonväxel?

En telefonväxel är inte bara en kommunikationsväg in för era kunder utan även ett ansikte utåt samt ett hjälpmedel att styra kunderna rätt. Samtalen kan antingen dirigeras genom ett knappvalssystem för vidarekoppling eller så initierar växeln automatiskt uppringning till flera interna telefoner tills någon svarar. Detta förfarande garanterar att inga samtal går förlorade och att de behandlas effektivt och smidigt av tillgängliga medarbetare.

En telefonväxel för företag måste vara genomtänkt och anpassad för företaget och kundernas ringmönster. Ingen gillar när växlar blir för komplicerade med onödigt många valalternativ eller otydliga meddelanden. Vi på Radiosystem lägger stor vikt vid att anpassa växlarna efter just era behov och har alltid uppföljning regelbundet med kunden för att säkerställa att allt fungerar som önskat.

  • Förbättrad kundservice: Effektiviserar hanteringen av inkommande samtal så att kunderna snabbt och enkelt kan kopplas till rätt person eller avdelning. Ett missat samtal kan innebära en förlorad affärsmöjlighet eller leda till missnöjda kunder, vilket undviks med en pålitlig växel.
  • Professionell image: Ger möjligheten att endast koppla samtal vidare om mottagaren är tillgänglig, eller informera om när en medarbetare blir ledig. Detta skapar en mer professionell och organiserad kommunikationsfront mot kunder och affärspartners.
  • Förenklar för de anställda: Möjligheten att använda tidsbestämda hänvisningar underlättar för anställda att ”koppla ner” efter arbetsdagens slut eller under semestrar. Detta bidrar till en bättre arbetslivsbalans och minskar risken för störningar under ledig tid.

Molnväxlar

Med en molnväxel kan medarbetarna hantera samtal, svara och vidarebefordra meddelanden oavsett var de befinner sig.  De kan enkelt kommunicera via sina smartphones eller andra mobila enheter med en tillhörande app, vilket möjliggör arbete från distans och ökad flexibilitet. Molnväxeln stödjer även olika typer av kommunikation som röst, chatt, videosamtal och meddelanden, vilket ger möjlighet att välja den kommunikationsmetod som passar bäst för situationen.

Ytterligare fördelar med en molnväxel inkluderar möjligheten till integrering med företagets befintliga CRM-system, ERP-system och andra IT-lösningar. Detta möjliggör en sömlös arbetsflödesintegration som kan förbättra både interna processer och kundrelationer.

Radiosystems utbud av växellösingar

Radiosystem är återförsäljare för operatörerna Telia, Tele2 samt Telenors egna telefonväxlar men vi säljer även växlar från Lynes Dstny och Infracom. I samarbete med Infracom och Dstny kan vi erbjuda allt från enklare växelfunktionallitet till avancerade uppringningssystem med bokade tider när du blir uppringd. Behöver du hellre chatt och möjligheten till videokonferens inbyggt i växeln är Lynes växeln för er.

En mobil växel behöver inte vara helt mobil utan går ofta att kombinera med mobiltelefoner, telefon på datorn, så kallad softphone, och även fasta bordstelefoner eller traditionella trådlösa telefoner. Att vara fri att välja mellan flera olika leverantörer av växlar ger oss stora möjligheter att hitta lösningar som passar din verksamhet perfekt.

Konferenstelefon, videomöte och virtuella mötesrum

De senaste åren har lärt oss att hålla möten på distans och många har fått upp ögonen för smidigheten och tidsvinsten med virtuella möten. En kvalitativ bild och bra ljud är viktigt för att mötesupplevelsen skall bli bra. För många räcker en bra och kvalitativ webkamera du placerar på din dator, men är ni flera som skall vara på mötet samtidigt behövs kanske konferenstelefoner, kameror och skärmar anpassade för konferensrum. Radiosystem erbjuder allt från enkla konferenstelefoner till kompletta rumslösningar.

Kontakta oss

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan stödja ditt nästa projekt!

    Genom att klicka på "Skicka förfrågan" godkänner du att Radiosystem Bertil Åhs sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.