Radio­kommunikation

Vi på Radiosystem Bertil Åhs har lång erfarenhet av att säkerställa radiokommunikations­lösningar på svåråtkomliga platser både inomhus och utomhus. Våra lösningar med basstationer och repeaters är framtagna för utrymmen och över större ytor där radiotäckning direkt mellan två radio inte fungerar. Vanliga exempel är industrier, sjukhus, byggarbetsplatser eller om du vill kunna använda din radio över ett större geografiskt område. Radiosystem har eget nät över Uppsala till vilket vi hyr ut radio för event, arbete eller annan användning.

Hytera Ultra thin repeater

En stor fördel med en egen repeater är säkerheten och snabbheten i kommunikationen. Med en repeater monterad bakom en UPS, batteribackup, får du er garanterad kommunikation även i händelse av strömavbrott. Du får en snabb och bra kommunikation ut till flera personer samtidigt vilket kan vara avgörande vid tillbud eller kriser. Ett eget radionät kan även vara behjälpligt vid tex riskfyllt ensamarbete där radion kan skicka ut larm vid fallolyckor eller om den inte används på en viss tid.

Vi säljer, bygger, programmerar och installerar basstationer och repeatrar för olika typer av komradiosystem från våra leverantörer Icom, Motorola, Zodiac samt Hytera.

Förstärkning av mobiltäckning inomhus

Många moderna fastigheter är idag så välisolerade att de blockerar mobilsignaler, och det finns även byggnader i avskilda lägen, omgivna av skogar och kullar, vilket kan förhindra radiovågor från att nå fram. Med våra lösningar för mobiltäckning inomhus säkerställer vi att kommunikationen alltid når fram, oavsett fysiska hinder.

Mer om mobiltäckning inomhus

Modem Wifi

Kontakta oss

Kontakta oss idag för ett prisförslag!

    Genom att klicka på "Skicka förfrågan" godkänner du att Radiosystem Bertil Åhs sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.