Fordons­installationer

På Radiosystem Bertil Åhs erbjuder vi en omfattande expertis inom installationer för en mängd fordonstillbehör, från komradio, alkolås och billarm till navigeringssystem och mycket mer. Våra skickliga installatörer kan utföra installationerna både på vår verkstad och direkt hos dig för din bekvämlighet. Oavsett om du behöver öka säkerheten, förbättra kommunikationen eller effektivisera dina fordon, så finns Radiosystem här för att hjälpa dig. Utforska vårt utbud och upptäck hur vi kan göra dina fordon mer funktionella och anpassade efter dina behov. Allt vi säljer kan vi installera.

Sjöräddningssälskapet installation blåljus

Billarm

Radiosystem installerar larm i företagsbilar och fordon för att öka säkerheten och skydda ditt fordon och utrustning från stöld och intrång.

Alkolås

Vi installerar alkolås i bilar och maskiner till både företag och privatpersoner samt för villkorad verksamhet.

Läs mer om alkolås här

Varnings- & extraljus

Radiosystem anpassar och installerar varningsljus och extraljus på fordon för en säkrare arbetsmiljö. Allt från ljusramper, rotorljus och blixtljus till avancerade styrsystem. Radiosystem är certifierad återförsäljare för Standby och kan erbjuda hela deras produktutbud inklusive blåljus.

Mobildata

Radiosystem är experter på mobilt bredband och mobildata i fordon. När du använder bilen som kontor eller behöver uppkoppling åt utrustning och datorer så har vi en mängd olika lösningar åt dig.

Komradio

Vi installerar komradio i alla typer av fordon och för alla typer av användningsområde.

Läs mer här om komradio

Kontakta oss

Kontakta oss idag för ett prisförslag!

    Genom att klicka på "Skicka förfrågan" godkänner du att Radiosystem Bertil Åhs sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.