Nätverk företag

I dagens digitalt drivna affärsvärld är ett pålitligt och säkert nätverk grundläggande för varje företags framgång. Våra nätverkslösningar kan hantera de ständigt ökande datamängderna och uppkopplade enheterna i moderna företagsmiljöer och passar speciellt små och medelstora företag.

Mobilt bredband & Wifi

Radiosystem erbjuder nätverkslösningar som är anpassade efter ditt företags unika behov. Vi arbetar med både mobilt bredband, fasta fiberlösningar samt Wifi för företag. Våra installatörer säkerställer en god hastighet och accesspunkter som är strategiskt placerade. Detta säkerställer optimal täckning i hela lokalen, eliminerar döda zoner och garanterar att anställda har konstant tillgång till nätverket oavsett var i byggnaden de befinner sig.

Oavsett om du behöver professionella brandväggar, routrar eller modem kan vi på Radiosystem hjälpa dig och optimera nätverket för dina behov.

kameraövervakning

Kamerabevakning

Radiosystem säljer och installerar kamerabevakning. En kamerabevakning kan öka säkerheten eller underlätta kontroll över en lokal eller gård.

Eller kanske behöver du bara veta vilka fordon som passerat genom en grind. Användningsområdena är många. Kontakta oss för mer information.

Erbjudande till ditt företag

  • Förstudier – Vi utför förstudier för att analysera och förstå ditt företags nätverksbehov. Detta säkerställer att vi kan designa en lösning som ger tillräcklig kapacitet och stöd för din verksamhet.
  • Installation och Konfiguration – Våra tekniker ansvarar för hela installationsprocessen, från att lägga kablage till att montera och konfigurera nödvändig hårdvara. Vi ser till att din nätverksanslutning är stabil och pålitlig från start.
  • Programuppdateringar – Vi håller ditt nätverk uppdaterat med de senaste programvaruuppdateringarna, vilket är avgörande för nätverkets prestanda och säkerhet. Regelbundna uppdateringar hjälper till att optimera och säkra ditt trådlösa nätverk.
  • Underhåll – Våra tjänster inkluderar kontinuerligt underhåll av ditt nätverk. Vi hanterar allt från rutinmässigt underhåll till snabb åtgärd vid tekniska problem, så att du kan fokusera på din kärnverksamhet utan avbrott.

Kontakta oss

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt möte och en offert för ditt företag!

    Genom att klicka på "Skicka förfrågan" godkänner du att Radiosystem Bertil Åhs sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.