Installation av alkolås

Varje dag kör ca 15.000 rattfulla på svenska vägar och varje år dör ca 150 personer i Sverige i olyckor relaterade till trafikonykterhet. Genom att installera alkolås i ditt fordon, bidrar du aktivt till att minska antalet trafikolyckor relaterade till alkohol.

Tryggare vägar med alkolås

Ett alkolås förhindrar att fordonet startar om föraren blåser positivt för alkohol. Det är särskilt vanligt för fordon som används i kommersiella syften, där Transportstyrelsen ofta ställer krav på alkolås för att minimera riskerna för alkoholrelaterade olyckor. Det är idag ofta ett krav med alkolås i många kommunala och statliga upphandlingar, till exempel för skolskjutsar eller transporter av farligt gods.

Förutom att förhindra olyckor kan alkolåset förändra attityden till alkoholkonsumtion hos många förare. Företag med installerade alkolås stärker därigenom sitt rykte som ansvarsfulla aktörer.

Användarvänliga alkolås från Dräger

Ett alkolås ska inte uppfattas som ett hinder för användaren. Vid installation av alkolås är det därför avgörande att systemet inte bara är snabbt och lättanvänt utan också helt korrekt i sina mätningar. Vi på Radiosystem installerar Dräger alkolås som är designade för att eliminera falska positiva resultat och snabbt tillåta nyktra förare att starta sina fordon utan dröjsmål.

Alkolås från Dräger
Dräger alkolås 4000

Service och kalibrering

Vi på Radiosystem ser till att installationen av alkolåset alltid utförs i enlighet med gällande regelverk och för optimal funktion. Utöver installation erbjuder vi också kalibrering av utrustningen för att upprätthålla dess tillförlitlighet. Vår service inkluderar uppföljning samt teknisk support och hjälp vid behov. För att underlätta övergången till alkolåsanvändning, tillhandahåller vi även utbildning och instruktioner för era förare.

Vi säljer och servar samtliga alkolås och alkotestare från Dräger direkt i vår butik

Dräger 4000 Alkolås från Dräger

Dräger 4000

Dräger 5000 Alkolås från Dräger

Dräger 5000

Dräger 6000 Alkolås från Dräger

Dräger 6000

Dräger 7500

Kontakta oss

Vi hjälper er att hitta en alkolås-lösning som passar er verksamhet! Vi installerar alkolås i alla typer av fordon. Kontakta oss idag för ett prisförslag!

    Genom att klicka på "Skicka förfrågan" godkänner du att Radiosystem Bertil Åhs sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.