Komradio lastbil

Vi på Radiosystem är experter inom radiokommunikation för lastbilar och maskiner, så kallad åkeriradio. Ett ovärderligt arbetsredskap för alla som jobbar inom tex åkeri eller entreprenad. Snabb och enkel kommunikation är grunden i åkeriradio. Självklart installerar vi alla typer av kommunikationsradio i både lastbilar och maskiner. Behöver du service och felsökning av en befintlig radio löser våra tekniker detta. I Sverige används åkeriradio på 66-88 MHz.

Fastmonterad radio

Zodiac Transport 80 och V-Com M80

Zodiac Transport 80 och V-Com M80 är enkla och tydliga radio anpassade för åkerier och entreprenad. Med tydliga displayer och ljud förenklar den vardagen för dig. De stödjer upp till 250 kanalplatser och vi på Radiosystem programmerar självklart in de kanaler som just du behöver. Som tillbehör kan vi även montera handsfree kitt.

Zodiac transport 80 Fastmonterad radio
V-Com V45 Bärbar radio

Bärbar Radio

Zodiac D80 och V-Com V45

Zodiac D80 och V-Com V45 är små smidiga handhållna radio för åkerier och Entreprenad. Radiosystem programmerar in de kanalerna du behöver. Vanliga tillbehör är ofta en monofon så du kan låta radion sitta i en laddande hållare i din lastbil eller maskin. Dessa radio är väldigt robusta och ett ovärderligt arbetsredskap.

Kontakta oss

Vi hjälper er att hitta en åkeriradio som passar er verksamhet. Kontakta oss idag för ett prisförslag!

    Genom att klicka på "Skicka förfrågan" godkänner du att Radiosystem Bertil Åhs sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.