Företagstelefoni

företagstelefoni

Telefoni

Radiosystem Bertil Åhs AB har i mer än 30 år hjälpt Uppsala med sin telefoni. Som ett litet företag jobbar vi nära våra kunder och erbjuder snabb och personlig service. Vi utför alltid en kostnadsfri analys av företagets behov och arbetar fram ett förslag hur vi bäst kan anpassa telefonin för just dina behov. Med en egen butik i Uppsala kan kunderna välja att själva besöka oss för hjälp eller om vi åker ut och löser allt på plats medan ni kan arbeta på i lugn och ro.

Oavsett om ditt behov är en enstaka telefon eller helhetslösningar med växel, MDM tjänster och mobila kontor så finns Radiosystem där för att hjälpa dig.

Företagsabonnemang

Företagsmobilabonnemang är skräddarsydda för att möta specifika krav och behov som förekommer inom verksamheter, och inkluderar ofta tjänster som inte är tillgängliga i standardabonnemang för privatpersoner. Med de företagsabonnemang vi säljer får du möjligheten att enkelt koppla till en av våra växellösningar, samt möjlighet att ringa kostnadsfritt till kollegor över hela världen.

När du ska välja företagsabonnemang är det viktigt att överväga datamängd, pris, uppsägningstid och skalbarhet för att säkerställa att det passar ditt företags behov över tid. Radiosystem hjälper dig att hitta ett abonnemang som balanserar kostnad och funktionalitet, och som kan växa tillsammans med din verksamhet.

telefonvaxel Lynes

Kontakta oss

Kontakta oss idag för ett prisförslag!

    Genom att klicka på "Skicka förfrågan" godkänner du att Radiosystem Bertil Åhs sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.