Komradio

Vi på Radiosystem Bertil Åhs erbjuder pålitliga komradiolösningar anpassade för alla branscher och behov. Med över 30 års erfarenhet i Uppsala har vi expertis i att tillhandahålla allt från programmering av kanaler, installation av repeater­lösningar för att täcka större områden och skapa lokala radiokommunikationsnät. Vi hanterar allt från enstaka apparater till komplexa radiokommunikations­system. Vi erbjuder även korttidshyra av komradio som ett flexibelt alternativ.

Vårt sortiment inkluderar de senaste högkvalitativa modellerna från ledande märken som: Icom, Motorola, Zodiac, Hytera, och V-com. Vi tillhandahåller komradioenheter som är anpassade efter miljö- och IP-klasser, så vi alltid har något som passar din arbetsmiljö. Självklart kan vi även leverera ett stort utbud av tillbehör och reservdelar till alla radios vi säljer.

Byggradio / yrkesradio

Byggarbetsplatser är ett vanligt exempel där komradio ofta används. I byggbranschen är det avgörande att kunna kommunicera snabbt och effektivt för att upprätthålla säkerhet och effektivitet på arbetsplatsen. Hos Radiosystem kan företag välja mellan traditionella analoga komradios eller mer avancerade digitala system. Vi på Radiosystem diskuterar gärna era specifika behov gällande hållbarhet, programmeringsbara kanaler och andra funktioner för att hjälpa er göra det bästa valet.

Åkeriradio

På Radiosystem är vi specialister på kommunikationslösningar för lastbilar och andra fordon inom åkeri och entreprenad. Vårt utbud av radiokommunikationssystem sträcker sig från robusta, fastmonterade enheter till bärbara modeller som erbjuder både flexibilitet och hög prestanda. Vi har lösningarna för att hålla dig uppkopplad med dina kollegor och säkerställa en smidig kommunikation.

Komradio hytera

POC Radio / LTE Radio

POC eller LTE radio är radioapparater som sänder över mobiltelefonnätet. Det innebär att räckvidden endast begränsas av tillgången på mobiltelefonnätet.

Evenemang

Effektiv kommunikation är avgörande för att hantera och säkra stora evenemang, oavsett om det gäller musikfestivaler, sportevenemang eller andra stora sammankomster. För att koordinera olika team effektivt, från säkerhetspersonal till serveringspersonal behövs en fungerande radiokommunikation. Vi erbjuder skräddarsydda kommunikationslösningar inklusive installation av repeatersystem för att täcka omfattande områden och säkerställa oavbruten kommunikation över hela evenemangsplatsen. För evenemang som inte kräver permanenta installationer erbjuder vi även korttidshyror av komradio.

Kontakta oss för mer information om evenemang

Ett stort utbud av komradioenheter

ICOM F62

ICOM F2100

ICOM F3400

Zodiac D400 / D80

Hytera HP785

Hytera BD615

Motorola Mototurbo R7

Hytera HM685

Kontakta oss

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan stödja ditt nästa projekt!

    Genom att klicka på "Skicka förfrågan" godkänner du att Radiosystem Bertil Åhs sparar dina personuppgifter och att vi använder den i enlighet med vår integritetspolicy. Denna sida skyddas av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy samt villkor gäller.