Jobba Hos Oss

Vi söker ny installatör

Junior Installatör

Vi är ett litet familjeföretag med fem anställda, nu behöver vi förstärka teamet med en ny serviceinriktad medarbetare. Har du kunskaper inom bilel och vill lära dig mer om kommunikationsutrustning? Lockas du av ett varierande arbete där den ena dagen aldrig är den andra lik? Då kan du vara den vi söker. Varmt välkommen till oss på Radiosystem Bertil Åhs!

Nils.jpg

I nio år har jag jobbat på Radiosystem och det som gjort att jag stannat är det varierande arbetet där dagarna ser helt olika ut. Som litet företag konkurrerar vi med kvalité och service på en helt annan nivå. Det är ingen press att sälja så mycket som möjligt utan det viktiga är att göra kunden så nöjd det bara går. Med ett brett utbud av kunder får man dessutom träffa alla möjliga personer och ofta hjälpa dem år efter år vilket är riktigt roligt.”

– Nils Granath, Företagssäljare/Installatör

Om tjänsten

Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara installationer av kommunikationsutrustning i olika typer av fordon, exempelvis lastbilar, grävmaskiner, personbilar eller bussar. I ditt arbete kommer även enklare felsökning av elektronikutrustning i fordon att ingå. Vi har lång erfarenhet från branschen och du kommer att få en bra upplärning på plats för att klara av arbetet på bästa sätt. 

I och med att vi är ett litet företag behöver vi vara flexibla och hjälpas åt när det behövs. Du kommer därför också att få arbeta med andra förekommande uppgifter inom företaget. Till exempel försäljning i vår butik, programmering av komradio, enklare reparationer samt kabeldragning/montering i och på fastigheter.

Arbetet sker till största del i våra lokaler men även ute på plats hos våra kunder. Du kommer ha flera olika kontaktytor och kontinuerligt ha kontakt med våra leverantörer och kunder både på plats och per telefon. 

Om dig

Du har grundläggande kunskaper inom bilel som du antingen förvärvat genom arbetslivserfarenhet, utbildning eller eget fritidsintresse. Tidigare arbetslivserfarenhet som installatör ser vi som meriterande men inget krav, det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig. God datorvana och B-körkort är ett krav likväl som mycket god svenska i tal och skrift samt god engelska. Har du C- och/eller D-körkort är det meriterande. 

Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och flexibel. Du är driven och kan ta eget ansvar för ditt arbete. För att passa in hos oss behöver du vara prestigelös i ditt arbetssätt.

Vilka är vi? 

Vår affärsidé är att med kunden i fokus undersöka och tillhandahålla den i varje enskilt fall bästa helhetslösningen inom all typ av kommunikation och IT utifrån givna förutsättningar, oavsett om det gäller försäljning, installation eller support. 

Annat viktigt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning tillämpas.

Tjänsten är placerad i Uppsala, tillträde enligt överenskommelse.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jobbet.se. För eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lina Haglund på 070-7772373.

Rekryteringen sker löpande så observera att tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Krav

Meriterande

Ansökningar sköts av jobbet.se följ länken nedan om du är intresserad.

Kontakta oss